TROPICAL BATTLE & BITES ON THE BEACH


 

ONTVANGST
Een tropische ontvangst door vrolijke Aloha dames met fruitige drankjes, frisse meloen en zwoele beachmuziek.

TROPICAL BATTLE ON THE BEACH
De ludieke spelen zijn rondom het beachcenter opgesteld, het programma kan zowel individueel als in teamverband worden gespeeld.

RASTA BEACHVOLLEYBAL
Beachvolleyball met een Jamaicaans tintje. Tropische muziek en Rasta scheidsrechters met een ‘no problem’ mentaliteit zorgen voor het echte zomergevoel. Leer iedereen kennen in het heetst van de strijd en gooi vooral de remmen los.

KOKOSNOOT CRUSH
Grijp je kans & mep erop los! De kokosnoten vliegen je om de oren en zorg ervoor dat je ze raakt en niet zelf geraakt wordt!

ALOHA WORSTELEN
Denk je dat je jouw collega op de grond krijgt? Hijs je in onze worstelpakken en neem het tegen elkaar op. Ben jij de eerste die een ippon heeft? Dan ben jij de winnaar van dit onderdeel.

KOKOSNOOT KETSEN
Hand-oog coördinatie met een tropisch tintje. Wie krijgt de kokosnoten het dichtst bij de kiwi. Neem het op tegen je collega’s en kom er achter!

LIAAN TREKKEN
Ben jij de sterkste van allemaal? Bewijs het met 4 van jouw collega’s en neem het op tegen de anderen.

COCKTAILRUN
Ren met deze exotische cocktails de juiste richting op en zorg dat je zoveel mogelijk in het grote glas krijgt. Maar… het is niet makkelijk om er onderweg niet van te drinken.

CRAZY CAMEL RUN
Ben jij de coolste kameel in de sahara? Trek het kamelenpak samen met je collega zo snel mogelijk aan en spurt naar de oase. Ben jij sneller dan de andere kameel of raak je afgeleid door een tropische mirage.

ALOHA’S IN THE SAND
Gooi jij jouw Aloha slinger het dichtst bij de Aloha totem paal? Strepen in het zand geven aan hoeveel punten u heeft.

BANAAN STUITEREN
Samen met je collega’s spring je op een gele banaan en race je zo snel mogelijk over het strand. Een ervaring om nooit te vergeten

APEN DARTS
Niemand beweert dat het eenvoudig is, maar daar ligt de uitdaging! Gooi de aapjes op het grote dartbord en scoor de meeste punten! Wie scoort als een echte Van Barneveld een ‘ONEHUNDERDANDEIGHTY’?

SOMBRERO MEPPEN
Survival of the fittest! Hoe behendig ben jij met de palmboom stootwilg. Probeer je tegenstander zijn sombrero af te ‘meppen’ en jij wint!

COCONUT GOLF
Golfen lijkt makkelijk maar is het nog steeds makkelijk wanneer u met een kokosnoot speelt?

TROPICAL WALKING BARBEQUE
De TropicalWonderLand spelen hebben een hoog fungehalte maar maken ook hongerig. Tijdens de spelen geurt de heerlijke barbecue al over TropicalWonderLand. Na de spelen is het dan ook heerlijk vertoeven rond de barbecue vol met lekker vlees, de lekkere hapjes, het tropisch fruit en de verse salades. Verslikt u zich niet tijdens de dinershow bij het zien van de tropische danseressen!

TROPICAL BEACH PARTY
Natuurlijk ontbreekt ook de spetterende beachparty niet. Een groots dansfeest met lekkere muziek, gezellige D.J.'s, hitbingo en tropische acts. Alles wordt uit de kast gehaald om iedereen in vakantiesferen te doen laten belanden.

Tijdens het feest op het exotische strand is het heerlijk relaxen in grote loungekussens of hangmatten. Met een Mexicaans biertje of cocktail bent u getuige van de ondergaande zon.

 

VANAF €39,- P.P