AQUA TROPICANA PROGRAMMA

 


WIL JE HET NOG GEKKER MAKEN?
De mogelijkheid bestaat om Tropical Battle & Bites on the Beach uit te breiden met het te gekke ‘Aqua Tropicana’.

Hieronder ziet u de activiteiten waarmee u uw programma kunt uitbreiden.

Let op: Dit is een aanvulling op het Battle, Bites & Beats programma. Bakker & Clients kan uw programma geheel aanpassen naar wens van de klant.

  

BANAANVAREN
Samen met uw team springt u op een gele bananenboot & dan is het afwachten wie het langste blijft zitten. In volle vaart over de zee wordt u alle kanten opgestuiterd. Een ervaring om nooit meer te vergeten!
Bent u het de sterkste schakel en blijft u het langste zitten op de stuiterbanaan? Dan heeft u het onderdeel gewonnen!

STRANDGOLF
Golven op het strand zorgt altijd weer voor hilarische momenten. Golfen op het strand is velen malen moeilijker dan op het gras.
Ben jij die echte Strand tijger(Tiger Woods) en maak jij de hole-in-one?

BRANDINGBOTSEN
Ervaar deze echte adrenaline kicker. Ga met de grote speedboten het ongekende spektakel te lijf op het water. Met hoge snelheden wordt er door de branding gevaren.

BRANDINGRAFTEN
Ga de golven te lijf! Met z'n zessen in een bootje tegen de natuur. Niet zorgt voor een betere samenwerking dan de woete zee te lijf gaan met uw team.


ZEEKAJAKKEN
Kajakken lijkt makkelijk, maar de golven op zee maken het moeilijker. Zorg ervoor dat je in je kajak blijf zitten en weer veilig aan de kant komt.
Onder begeleiding van een professional krijgt u instructies hoe u meer vaart en stabiliteit bewaart.

COCKTAIL WORKSHOP
Altijd al een spannende cocktail willen leren maken? Vanuit onze cocktailbar midden op het strand leren onze exotische cocktailshakers je de fijne kneepjes van het vak. Uiteraard kunt u uw eigen creatie proeven en doen we om de smaakpapillen alvast aan te wakkeren voor de bbq een paar drankjes.

 

KOSTEN VAN DIT MIDDAGPROGRAMMA IN OVERLEG MET BAKKER & CLIENTS OP T: 020 638 32 64